</head>

FreeWaterPictures

 
 
Har nu tillsammans med pojkvännen kollat på denna otroligt sjuka video. Lyckan att få en 15 kilos gädda är obeskrivlig, men vad händer när man toppar med ännu mer? Ta tid och kolla på videon, är mållös. 
 
 
 
 
 

Snart smäller det.

Igår fick jag en underbar nyhet från pappa att helgen 16-17 november så är det nästan bestämt att vi ska iväg och beträda is! Själv har jag inte ens sett snö och knappt sett minusgrader. Nyheten sa att Jörgen Storm vart ute på is redan två veckor sedan. Nu är jag redo och mer taggad än någonsin! 
 
 
 

Fotograf Matilda Leijon - Facebook

Nu finns jag på facebook för den som känner sig manad att ta sig en titt och kanske gilla. Där kommer jag dela med mig av massor av foton och upplevelser.
 
Hoppas ni hittar något roligt. För att komma till sidan klickar ni på bilden.
 

Minneslunden

 Igår var det dags att åka till Heliga Forsen i Lidköping för att tända ett ljus för de bortgånga. Tog med mig en liten del av familjen och åkte och tände ljus för Axel Johansson med maka Edith samt Anton Nilsson med maka Hedvig. Dessa personer är mina morföräldrars föräldrar. Var så fint och berörde många, enda gången på året som  jag åker till en kyrkogård. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0