</head>

En värdefull sportfisketröja

Studerar den nyskrivna autografen tillasmmans med Mia.
 
Smickrad över att bli tillfrågad detta. 
 

Förra helgen så var det Sportfiskemässa i Kista där jag höll hus. Under sista dagen träffar jag på denna otroligt duktiga fiskare Mia Bagger när jag står och samtalar med Markus i Mieko's monter. Det visar sig att hon köpt sig en tröja från Sportfiskarna där hon samlade autografer från mässans fiskeprofiler. När jag fick frågan till att skriva på tröjan blev jag alldeles smickrad och rörd. Kan meddela att denna känsla fortfarande håller i. Blev helt stum när jag fick läsa vilka namn hon hade på tröjan - Sussi Stridh, Cecilia Grönberg, Stefan Trummstedt, Joel Abrahamsson, Robert Jonsson mm. När hon tackade för detta kollade jag på henne och tänkte att det va jag som skulle tacka. Helt obeskrivligt. 

Denna tjejen kommer komma långt. Drivkraften som fanns hos henne är obeskrivlig. All cred till henne! 
 
 

Nyopererad och hög på livet

Fem dagar efter operationen mår jag otroligt bra och har redan gått två dagar utan smärtstillande. 
 
 
Anledningen till att bloggen legat nere är än en gång för bristen av tid. Nu är jag 'sjukskriven' ett bra tag framöver. Jag har valt att ta lite avstånd från skolan för att försöka bli så frisk som möjligt innan. Därför sitter jag med skolarbeten dagarna i ända nu för att klara av detta val. Om inte det vore nog så har jag fått så många fina erbjudanden av folk runt omkring mig. Bland annat så har min praktik kanske blivit fixad, erbjudande av fiske i en annan världsdel har kommit upp. Nog om det nu. Eftersom jag inte kan berätta mer om detta nu så lär ni få läsa mer om det när det verkligen är officiellt. 

Sportfiskemässan resumé

 
 
Under sporfiskemässan gjorde jag tillsammans med KanalGratis.se och Team Galant en mässfilm som blev riktigt bra för att vara den första som vi någonsin gjort. Klicka HÄR för att komma till KanalGratis.se's facebook sida, samt HÄR för att komma till Team Galants! 

RSS 2.0