</head>

in till smögen.

Tar en sväng in till jobbet och tar emot mina kläder och hälsar på arbetskamraterna.

Sen blir det hjälpa kusinerna med lite saker. Kommer troligtvis inte ha internet på en vecka så nu får vänta och hålla utkik!


Underbara kusinen!

/m.♥

Kungshamn by night.


Bilderna är ju inte överdrivet bra, men det är bilder iallfall.

Så igår så var vi ju på Havets Hus, efter vi kommit hem och ätit så åkte jag iväg mot Kungshamn där jag skulle möta upp Rickard. Tog även med mig kameran så att jag skulle kunna sysselsätta mig när jag väntade. Och ja en sak, alla bryggor här är kanske inte dom nyaste precis om man säger så.. Eller vad säger du Rickard? Haha.

Men nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder som kanske kommer upp här lite senare.
/m.♥

solsken!

Jag ahr hört att vädret där hemma inte är så mysigt men jag kan säg att här nere i Väjern/Kungshamn är det inget att klaga på mer än att det blåser lite väl mycket.
Jag gjorde ju denna bloggen så ni skulle hänga med på vad som händer här nere med lite bilder och text över vad jag har gjort. Och uppdateringen har varit sämst för jag haft så mycket att göra!
Fredag: Bror's student
Lördag: Kalas
Söndag: Åkte ner hit och packade upp
Måndag: Första dagen på jobbet, åkte hem och lekte med kusinen.
Tisdag: Havets hus
Idag: Chilldagen.
De andra har åkt och ska möta upp räktrålaren men jag kände att jag hellre ville sitta och kolla på någon film eller liknande. Så varför inte slänga upp lite här om vad jag ska göra och så.
Jag har inte börjat jobba än, det får jag göra på fredag. Ska börja kcart i tolv och jobba hur länge som jag orkar stå på benen, lika så på lördagen och söndagen. Det blir tufft men riktigt jäkla roligt!
I nästa inlägg så kommer det komma upp lite bilder som jag tog igår när jag cyklade in till Gravene för att träffa Rickard.
/m. ♥


Sista dagen med 8D.

Redan hemma efter 2.5 timmar på skogshyddan med tipspromenad, grillning, brännboll, prisutdelning och sista dagen med 8D. Det är synd för när man börjar tänka frmåt så  har vi bara 1 år kvar tillsammans vilket inte är så kul eftersom att jag gillar denna klass!

Nu sitter jag med halvfina kläder eftersom att allt annat ligger nere i väskan och är redo för att åka ner och bli använda i Bohuslän. Ser fram så otroligt mycket för det nu!
Funderar även på att göra lite pannkakor med glass tills mami kommer hem då vi ska fortsätta städa eftersom att min älskade bror tar studenten imorgon.


bilden till vänster visar hur det såg ut innan jag började packa och sen till höger är efter.


Jag var bara tvungen att få med min otroligt söta tavla som jag vann i en målartävling för 10 år sedan!
/m♥

Ett leende förenklar vardagen.

Som rubriken säger så förenklar ett leende vardagen så det är därför jag alltid har humöret uppe, fick nämligen en fråga på det idag varför jag alltid var så glad. Haha, men varför sura hela dagarna när man kan skratta och har roligt? Förstår mig inte riktigt på vad det människorna tänker med om de alltid är sura.
I alla fall, idag var det sista dagen i skolan innan vi slutar vilket betyder att det är en dag närmare avfärd. Nervositeten fyller hela min kropp, känns ungefär som om jag har en fjärils-armé som krigar eller något. Hihi. Packade gjorde jag hela kvällen igår och har gjort det idag med, behöver en liten paus. Det är jobbigt att se sin garderob nästan tom på kläder. Allting ligger i väskan.
Men nu beger jag mig ut i det fina vädret och senare kommer in och fortsätter packa!


Fick bli en bild ifrån alla hjärtansdag 2011 bara för att det skulle bli ett roligare inlägg.

/m ♥

En sak till!

Jag tänker inte blogga hela tiden, gör ett inlägg då och då när jag känner för det. Jag kan tycka att det är roligt och blogga hela tiden eller bara en gång i veckan. Det märker vi. Så håll utkik!
/m ♥

You know that I'm a crazy bitch.

Haha, tråkig blogg nu jag vet.
Men jag ska få lite proffs hjälp av ingen mindre än Rickard Olofsson som fått många bloggar riktigt fina och hoppas på att han lyckas här med.
Hehe, tråkig start. Men nu ska jag liva upp det lite!
Jag har bloggat tidigare men då tröttnat världigt fort då jag inte hittat inspiration. Men sen dess så har jag köpt kamera och blivit större. Anldeningen till att jag börjar igen är för att jag har fått jobb som sevitris/diskare nere på en restaurang på smögenbryggan under sommarlovet nu, jag flyttar redan på söndag. Så jag tänkte att jag skulle försöka göra lite uppdateringar när jag hade lust så ni hängde med hur det gick för mig där nere, med bilder text och känslor.
Tänkte göra detta inlägget som test så se så att allt fortfarande funkar och så. Men nu kommer bloggen bli bättre under kommande tid som sagt./m ♥

RSS 2.0