</head>

Hemlig fisk

Det senast halvåret så har jag burit på en hemlighet. En hemlighet som snart kommer komma tillkännagivas här på bloggen. Har  skrivit ett repotage åt +fisheco som kommer att publiceras inom en framtid. Detta är bara att vänta på!
 
 
 

10 000+ visningar på karp

Fick en trevlig överraskning när jag kollade till mitt videoklipp på youtube när jag drillade min karp. Har allså fått mer än 10 000 visningar!! Blev så glad så det sprudlade i hela kroppen. För att fira detta så kommer jag komma med en nyhet ikväll. Ett kommande projekt som ni inte får missa.. Håll utkik! 
 
 

Jerkbait-drottning

Jerkbait-drottningen född? Ja vem vet. Nu är iallafall planen som så att Team Tråvas Gustav 'Torsten' Torstensson ska lägga ner sitt hjärta i att försöka hjälpa mig att fånga en gädda över 5 kilo på just jerkbait. Testat på fisket för ett tag sedan och det har inte passat mig få jag tyckt att det var inte särskilt händelserikt och uttjatande. Allt började när jag såg 'Trumman' och 'Buster' i filmen gäddfeber, det var då första gången jag tog mig ut för att testa. 
Nu när Torsten ska hjälpa mig så dammade jag av pappas utrustning och putsade krokarna. Inte nog med det så fick jag i uppdrag att testa 5 stycken nya av hans beten som han säljer eftersom han inte har någon ordentlig referens på dessa. Nu när jag har detta med mig så kanske jag faktiskt lyckas ta mitt otroligt lilla pb som nu ligger på 2.85kg från Visten 2012. 
Uppdatering kommer om hur detta går. Tips och trix är väldigt välkomna! Antingen kommentera i kommentarsfältet eller skicka iväg ett mail till matildaleijon@live.se 
Nu kör vi! RSS 2.0