</head>

nästa partytrick?

 

02.35

 

Fruktsallad med GalantTobais

 

Mårten och missen

 
 
 

Kvällsfiske

 
 
Kvällsfiske tillsammans med Markus Teilus.
 
 
 

Saltstraumen Brygge på instagram

Nu finns vi på instagram! Sök på saltstraumenbrygge för att ta del av våra bilder. Detta kontot kommer jag sköta med hjälp av alla gäster som kommer hit och visar upp sin fångst. En rundtur runt bryggan kommer  det även innehålla. Så vad väntar ni på? In på era mobiler, surplattor och alla andra enheter man kan följa oss på! 
 
 
 

Flundra från bryggan

Under resan till Förya startade en tävling sista dagen på campen. Eftersom vinden var för stark för att låta oss elever åka ut i båtarna startade tävlingen att störst plattfisk fångad från land skulle bli belönad med en veckas fiske på just den campen vi var iväg på.
 
 
Grattis till Robin som knep den vinsten med denna lilla flundra på 450 gram! 

Tobias tar PB

 

Missemys

 
Gosigt .
 
Sömnigt.
 

Min resa startar NU!

Nu är dagen äntligen här, jag ska ta mig över till grannlandet i väst för tredje gången denna månad. Som ni vet så var jag hos två av NSA's camper tidigare, plus att jag var iväg med klassen till Fröya för bara några dagar sedan. Dessa resor var det havfiske som gällde för mig. Jag har tidigare inga som helst erfarenheter av fiske från båt och detta blev tre otroligt lärorika resor för mig. Instruktörer och guider skötte sitt jobb och fick lite skit att fastna innanför pannbenet på mig. Nu är det dags att ta det till nästa level. Varför inte åka över för att tillbringa 3 månader i arbetande syfte och sätta mina kunskaper på prov? Jo det är precis det jag ska göra. Jag flyger ikväll till Bodö i Norge där jag ska spendera min sommar på campen Saltstraumen Brygge. Hur detta kommer gå återstår bara att se. En sak är iallfall säker att jag inte kommer ge mig innan både jag och alla omkring mig är nöjda. I och med denna resa kan jag meddela att jag har ett litet tokigt projekt på G, för mig är det det iallfall. Om allt går som det ska och jag känner mig säker i det så kommer ni märka det på bloggen kommande vecka. 
 
Jag ger detta alla 'tummar upp'. 
 
 

Vattenkrig med lillsis

 
Ett underbart vattenkrig med lillasyster under en av de varmaste dagarna. 

Måsöysundet är fantastiskt

 
Underbar solnedgång under ett flundrapass tillsammans med Fredrik!
 
 
Förstummande vackert.
 

Vitnosad delfin från Havöysund

 
Förvånad över lätet som hördes bakom ryggen på mig ute till havs.
 
 
Blev bemött av ca 15 vitnosade delfiner som ville ge oss en show.
 
 
Första mötet med dessa djur var fantastiskt.

Storleken spelar ingen roll

 
Resans absolut första fisk. 
 
 
Lyckan över att se 'vanlig storlek' på torsk. 
 
 
'I saved the fish from drowning.' 
 

18 timmars resa

 
Perrongen i Herrljunga, resans andra byte.
 
 
Fredrik fick agera packåsna.
 
 
Hungerdödare innan påstigning av planet i Oslo.
 
 
Förstummad redan första blicken.
 

PROBLEM!

Har något problem med bloggen så jag inte kan lägga in några bilder till texterna jag skriver. Ska försöka fixa detta så ni ska få ta del av lite bilder ifrån min resa till Norge! Mer text och förhoppningsvis bild kommer ikväll. ♣

RSS 2.0