</head>

Nyår i Göteborg

Hejsan allihopa.
Jag kommer ihåg att jag lovade mig själv att detta inte skulle bli någon fjortisblogg där jag skriver om vad jag gör på dagarna och så men nu måste jag göra det. I onsdags var jag i Göteborg med min fina vän, torsdag åkte jag till min pojkvän och han åkte hem nu i morse. Och just nu sitter jag på tåget till Göteborg för att fira nyår med sara och my, för att komma till deras bloggar så klickar ni på namnen.
Det är anldeningen till varför jag inte har lagt in några kort på senaste. Kameran är med så när jag har tid så kommer absolut de korten också upp!
Här är två krot från turen till Läckö slott med min pappas syster och hennes barn, även några vänner från Tyskland var med men när jag frågade om jag fick publicera kort på de så ville de inte det, så jag tar hänsyn till deras vilja :)
Ha en bra nyårs afton nu alla läsare!

4 grader och bad?

Japp det stämmer! Igår åkte jag med mina kusiner hem till Skara efter en tur ut till Kållandsö. Badkläderna följde med så varför inte ta ett bad i Flian's endast 4 gradiga vatten? Jo det var faktiskt rätt skönt när man tidigare vart i en bastu i 75 grader. Nu vill jag dock inte visa några andra bilder eftersom att jag visar mer kropp på korten och jag tycker att det känns fel att lägga ut något sånt. Så det kom en halvtaskig bild på stunden då jag och Monja kom upp ur vattnet efter ett dopp! Det var väldigt strömt, därav mitt ansiktsuttryck.
Andra kort från turen ut till läckö kommer på fredag eller något. Har andra planer inför imorgon.
Hoppas ni har det bra! ♥

Man must dance

Åker med pappas syster och hennes familj ut en sväng till spiken, självklart följer kameran med! Det är ju otroligt fint väder!

Bilderna fixar jag med imorgon. Tar en tripp till Göteborg för att kika efter lite på rean imorgon!

Modig tjej

Tjejen  på videon har acne och använder något så sjukt så det tar bort allt som finns. Vid första anblicken av videon skulle jag aldrig tro att hon skulle se ut så! Jag tycker även att hon är modig att våga visa världen, iallafall de mer än 3 miljoner som har kollat på videon, hur hon verkligen ser ut!
Hon visar även i videon hur hon sminkar sig när hon ska ut, trodde att det var två olika personer men när man ser henne sminka sig så insåg man att det va hon!

Julafton

I lördags var det ju jul som jag tror att alla uppmärksammade. Jag firade det på så sätt att jag, bror, syster, papi och pojkvän åkte till min faster ute på landet där alla kort förutom det sista är taget. Det var såå mysigt, dock kunde det ju finnas iallafall lite snä enligt min åsikt, men det ordnade sig ändå och blev mysigt och helt underbart! 
Jag fick mig en annan datorn av mina föräldrar så jag skulle ha lättare att hantera mina foton oc skolarbeten. Så nu blir det lättare för mig att ha tid till att lägga in kort då jag kan ha med mig datorn nästan vart jag än är!
Kamera ; Nikon D40
Plats ; Kämpaslätten
Foton tagna på ; Släkt&djur!
Fotograf ; Matilda Leijon
Datum ; 24 december

Jul på Liseberg

Kamera ; Nikon D40
Plats ; Göteborg
Foton tagna på ; Liseberg, Victoria, Rasmus och Lisebergskaninen!
Fotograf ; Matilda Leijon
Datum ; 17 december
Mitt objektiv till kameran har börjat krångla, det är anledningen till varför bilderna blir sämre och sämre..

30-års fest i Lugnås

Kamera ; Nikon D40
Plats ; Björsäter
Foton tagna på ; Matildas familj och vänner
Fotograf ; Matilda Leijon
Datum ; 3 december

Det går inte en enda dag

Det har inte gått en enda dag sedan jag slutade på Ekelöfs i somras som jag inte saknat gänget!
Kamera ; Nikon D40
Plats ; Jennifer's lägenhet
Foton tagna på ; Personalen från Ekelöfs
Fotograf ; Matilda Leijon & några från festen
Datum ;26 juli

Prom 8/12

Kamera ; Nikon D40
Plats ; Dalängen
Foton tagna på ; Vänner
Fotograf ; Matilda Leijon
Datum ; 8 december
Fick hjälp av http://mammatillembla.blogg.se av att fixa mitt hår. Det är Sanna som är utbildad frisör som gjorde uppsättningen för mig för enliten slant och jag tyckte det blev riktigt bra! Hon klipper även. Kika in på hennes blogg så får ni se en söt unge och följa hennes liv!

Jul Bieber

Lyssnar på julmusik under tiden som jag redigerar bilder ifrån Matilda's 30 års fest och balen och blev ganska förvånad när jag hittade dessa låtar. Kan faktiskt inte låta bli att tycka om han lite iallfall.

One day too late


Vi fick en engelska uppgift i skolan om att skriva om en artist eller ett band och sedan analysera en låt. Om man hade någon personlig relation fick man ta med det om man ville men det var inget tvång. Jag skrev om 'Skillet' och analyserade deras låt 'one day too late'. Till detta gjorde jag ett bildspel, en power point och en text som jag lämnade in och tänkte ge er lite läsning om detta underbara band! Jag vill bara tipsa om att läsa det understrukna, det är min analysering på låten och tycker de har fått med många viktiga saker så därför skrev jag med den.


-One day too late är en låt från albumet Awake som de släppte 2009. Låten har en stor del i mitt hjärta. Det var Joh Cooper och Brian Howes som skrev låten. Jag har sökt efter deras tanke med låten men tråkigt nog inte hittat meningen. Jag gissar att de vill förmedla att allting blir inte som man vill just i den sekunden. Man bär på så mycket man vill säga och göra samtidigt som man hör klockan ticka. Klockans nedräkning. Om du väntar för länge kan det vara för sent. Om tiden går, får du kanske aldrig tillbaka den, så gör det bästa av varje stund. Sluta spara det bästa till sist. Du måste älska dina fiender och rycka ut för någon som behöver dig. Vi måste göra världen till en bättre pats och inte vänta för länge. Imorgon kan vara en dag för sent.-

Fluglarver

Har massa dundergoa kort ifrån helgens bravader som jag var iväg på, dock måste jag vänta på tillåtelse för att publicera dessa.

BOWLING

Kamera ; Nikon D40
Plats ;Lidköping's bowlinghall
Foton tagna på ; Vänner & hallen
Fotograf ; Matilda Leijon
Datum ; 25 november

RSS 2.0