< /head>

Svar till Saga!

Hej Saga!
Kul att det är folk från hela Sverige som läser min blogg förresten! Har sökt upp några IP-nummer för att kolla vart mina läsare kommer ifrån och det är faktiskt människor från hela Sverige. Tack för alla fina kommentarer, blir verkligen riktigt glad!
Jo nu fick jag ju frågan om jag rekommenderar min Nikon d40.
Det beror på vem som frågar. Skulle jag haft denna kameran på test i ett tag skulle jag inte köpt en sån. Jag har svårt med denna kamera iallafall. Det kan vara för att den är gammal. Jag har svårt att få ljuset bra, det vill ofta bli väldigt ljust och suddigt. Jag tycker inte om att fota med blixten eftersom att det tar så mycket uppmärksamhet ifrån de i omgivningen. Men självklart så kan man inte säga annat än att jag är nöjd. Den var billig och även min första egna kamera. Om man inte är en riktig storfotograf så är denna kamera en höjdare!
Nu ska jag inte påstå att jag är en jättbra fotograf precis men det är klart att man lyckas ibland. Bara man får rätt ljus så blir ofta korten bra.
Hoppas du fick svar på din fråga.
Kamera ; Nikon D40 + extra objektiv. (kommer inte ihåg vad det heter just nu...)
Plats ;Tofta
Fotograf ; Matilda Leijon
Datum ; 10 oktober 2011

Kommentarer
Postat av: Patric

Har du provat att sätta på ett motljusskydd på objektivet? Det reducerar ljuset. Prova även ett UV-filter, eller Polariseringsfilter.

2012-01-15 @ 22:53:35
Postat av: malin

det var nog inte bara Saga som ville veta det! :)

2012-01-18 @ 08:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0